Përmbyten dhjetë objekte pas vërshimeve në Kavadar

Përmbyten dhjetë objekte pas vërshimeve në Kavadar

Dhjetë objekte janë përmbytur gjatë rreshjeve të rrëmbyeshme të shiut në Kavadar të RMV-së. Nga Ndërrmarja Publike “Komunalec” informojë se kryesisht janë vërshuar bodrume të shtëpive dhe banesave.

“Nga mbrëmë ekipet e NP “Komunalec” kanë dalë me mekanizimin, gjegjësisht dy kamionë, tre traktorë dhe 20 punëtorë, po pastrojnë lumin dhe rrugët nga balta”, informojnë nga Ndërrmarja Publike “Komunalec” për Agjencinë e lajmeve MIA.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif