Pendarovski uron që Kurti e Vuçiqi të arrijnë marrëveshjen për normalizim raportesh

Pendarovski uron që Kurti e Vuçiqi të arrijnë marrëveshjen për normalizim raportesh

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, ka thënë se pret që sot pala kosovare dhe ajo serbe të dakordohen për marrëveshjen normalizim të raporteve në mes të dyja shteteve, që, sipas tij, do të ishte një diçka e mirë për të gjithë rajonin.

Ai, në konferencën për medie, tha se është vetëm niqkoqir i delegacioneve dhe se nuk ka ndonjë informacion për qëndrimet e tyre në këtë takim.