Pas më shumë se dy orëve bllokim në Deve Bair, kalojnë pa pengesa automjetet në dy drejtimet

Pas më shumë se dy orëve bllokim në Deve Bair, kalojnë pa pengesa automjetet në dy drejtimet

Kalimi në pikën kufitare mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bullgarisë, Deve Bair, po zhvillohet pa probleme, pasi ishte ndaluar për më shumë se dy orë, për shkak të rënie së sistemit.

Pika kufitare ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bullgarisë ka filluar të funksionojë në mënyrë normale pas bllokimit për 2 orë për shkak të defektit në sistemin e kontrollit kufitar. Ministria e Brendshme bën me dije se defekti në sistem në të gjitha pikat kufitare është mënjanuar dhe se funksionon normalisht.