Osmani, Taravarit: Me dinjitet të pranohet humbja!

Osmani, Taravarit: Me dinjitet të pranohet humbja!

Bujar Osmani kandidat për president nga Fronti Europian ka dërguar porosi kundërshtarit të tij Arben Taravarit nga VLEN.

“Arben pavarësisht goditjeve të ulëta patëm një fushatë të ndershme dhe fer që me dinjitet sot të pranohet humbja dhe poashtu dhe fitorja. Vullneti i popullit është ai që përcakton karierat tona. Duhet të pranojmë këtë vullnet por edhe mesazhin që e dërguan sot shqiptarët dhe gjitha komunitetet tjera”, u shpreh Osmani.

MARKETING