Osmani në iftar me aktivistët e zonëz zgjedhore 2

Osmani në iftar me aktivistët e zonëz zgjedhore 2

Kandidati për presiden nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani sonte ka qëndruar për iftar me aktivistët e BDI-së të zonës zgjedhore numër 2.

Ndërkaq, Osmani me këtë rast ka thënë se se zona 2 sot është percaktuar njëzëri për Frontin e madh europian dhe misionin e Presidentit të parë

MARKETING