Osmani në iftar me aktivistët e lagjeve Fushë Topanë, Skender Metallari dhe Dyqanxhik

Osmani në iftar me aktivistët e lagjeve Fushë Topanë, Skender Metallari dhe Dyqanxhik

Ministri i Punëve të Jashtme dhe njëherit kandidati për president të vendit nga radhët e BDI-së, Bujar Osmani, sonte ka qëndruar për iftar me përkrahësit e lagjeve Fushë Topanë, Skender Metallari dhe Dyqanxhik.

MARKETING