Spasovski: Vitin e kaluar zbuluam 124 krime korruptive, do të vazhdojmë…

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, e ka theksuar rëndësinë që ka lufta kundër korrupsionit në rrugën e vendit drejt integrimeve evopiane. Ministri Spasovski njoftoi se vitin e kaluar janë zbuluar 124 krime korruptive, ku vleërsohet se janë shkaktuar dëme materiale mbi 227 milionë denarë.

OLIVER SPASOVSKI, MINISTËR I PUNËVE TË BRENDSHME

 “Për këto  124 vepra korruptive janë paraqitur penalisht 164 kryes – 158 persona fizikë dhe 6 persona juridikë, të cilët kanë shkaktuar dëme materiale mbi 227 milionë denarë”

MARKETING