“Nuk do të mbledh plehrat e të tjerëve”, Schmeichel iu përgjigjet veprimeve skandaloze e provokative të tifozëve serbë

“Nuk do të mbledh plehrat e të tjerëve”, Schmeichel iu përgjigjet veprimeve skandaloze e provokative të tifozëve serbë

Tifozët e Serbisë ishin skandalozë në ndeshjen ndaj Danimarkës me veprimet e tyre, duke sulmuar edhe portierin e Danimarkës, Kasper Schmeichel.

“Nuk mund të mendoja kurrë të hedh diçka te një person tjetër vetë, por nëse ata e duan atë, atëherë kjo është në rregull me mua. Mund të thuash se thjesht largon vëmendjen nga lojtarët e tu ,” tha Schmeichel.
Në një pjesë të ndeshjes u duk se situata doli jashtë kontrollit, tifozët u paralajmëruan përmes sistemit të komunikimit publik që të ndalonin hedhjen e gotave në fushë, të cilat në një moment i mblodhi dhe i hoqi nga fusha, që dëshmuan turpin e tifozëve të Serbisë, të cilët vazhdimisht prodhojnë skena të tilla.

“ Nuk ishte qëllimi im të provokoja, por nuk do të vrapoj e të mbledh plehrat e të tjerëve ”, thotë Schmeichel.

MARKETING