Nuhiu: Askush nuk mund të ndalojë Aleynën të mësojë për shkak të shamisë

Nuhiu: Askush nuk mund të ndalojë Aleynën të mësojë për shkak të shamisë

Në një shkollë të Koçanit, nxënësja Aleyna është penguar të ndjek mësimin për shkak bartjes së shamisë.
Zv/ministri i Arsimit, Agim Nuhiu ka reaguar duke thënë se askush nuk mund ta pengojë Ayejnën që ta vazhdojë mësimin për shkak të shamisë.
“Prindërit thanë se Aleynës ju ndalua të vazhdoj mësimin për shkak të shamisë në një shkollë të Koçanit!
Shamia e një motrës tonë nuk është përbuzje, por është vlerësim nga gjithkush që vendos ta mbajë!
Aleyna Ismailovska do të vazhdoj të ndjek mësimin në bankat shkollore! Askush nuk mund të jetë mbi ligjin!
Drejtësi dhe dinjitet për të gjithë!”, ka shkruar Agim Nuhiu.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif