Një zyrtar thotë se Izraeli do t’i përgjigjet sulmit të Iranit, por ende nuk ka vendime përfundimtare

Një zyrtar thotë se Izraeli do t’i përgjigjet sulmit të Iranit, por ende nuk ka vendime përfundimtare

Izraeli do t’i përgjigjet sulmit të Iranit, por ende nuk ka vendime përfundimtare, thotë zyrtari

Izraeli do t’i përgjigjet sulmit të Iranit, por nuk janë marrë vendime përfundimtare për madhësinë ose kohën e përgjigjes, tha një zyrtar izraelit.

Zyrtari foli pasi kabineti i luftës i Izraelit përfundoi një takim që zgjati disa orë.

“Është e qartë se Izraeli do të përgjigjet, pyetja është se kur dhe në çfarë shkalle,” tha zyrtari.

IDF i është kërkuar të paraqesë opsione shtesë për vendimmarrësit.

Zyrtari tha se midis konsideratave ishte nëse Izraeli kishte nevojë të hakmerrej menjëherë apo mund të përballonte të priste, dhe çfarë ndikimi do të kishte çdo përshkallëzim kundër Iranit në operacionet izraelite në Gaza, shkruan Skynews

MARKETING