Një 62-vjeçar ka grabitur një bastore në Çair

Një 62-vjeçar ka grabitur një bastore në Çair

Policët nga DPB Çair kanë ndaluar SH.R.(62) nga Shkupi. Ai dyshon se rreth orës 09:20 në një bastore sportive në rrugën “Nataniel Kuçevishki” në Shkup, e ka sulmuar fizikisht punonjësen dhe i ka marrë para.

Ai është ndaluar në stacionin policor dhe nga ai janë marrë mjetet për të cilat dyshohet se është kryer vepra penale.
Pas dokumentimit të plotë të rastit, në koordinim me prokurorin publik, kundër tij do ngritet kallëzim përkatës.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif