Një 25-vjeçar është kapur në shtëpi me tre qese me marihuanë

Një 25-vjeçar është kapur në shtëpi me tre qese me marihuanë

Në 16.11.2023 nga ana e oficerëve të policisë nga Njësia për tregti të paligjshme në SPB Shkup, kanë kryer bastisje në shtëpinë e B.A.(25) nga Shkupi.
Gjatë kontrollit u gjetën tre qese me marihuanë me peshë totale rreth një kilogram e gjysmë.

B.A. është privuar nga liria dhe është ndalur në komisariat pas dokumentimit të plot të ngjarjes do të bëhet kallëzim penal përkatës me procedurë të shpejtë.

MARKETING