Nga nesër fillon sezoni i ri i skijimit në Kodrën e Diellit!

Nga nesër fillon sezoni i ri i skijimit në Kodrën e Diellit!

Nesër zyrtarisht do të hapet sezoni ri i skijimit në Kodrën e Diellit në Tetovë, informojnë nga Ski qendra në Kodrën e Diellit.

Siç thuhet në lajmërim Ski-ashensorët dhe teleferikët do të funksionojnë nga ora 8:45 deri në ora 15:30.

MARKETING