Nga mesnata lirohet mazuti

Nga mesnata lirohet mazuti

Nga mesnata lirohet mazuti, ndërsa çmimet e derivateve të tjera të naftës mbeten të njëjta, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Sipas vendimit të ri të KRRE-së, mazuti do të shitet me çmim prej  44,996 den/kg.

Çmimet e shitjes me pakicë të EUROSUPER BS -95 dhe EUROSUPER BS -98, dizelit dhe i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri mbeten të njëjta. EUROSUPER BS -95 do të shitet me çmim prej 81 denarë për një litër, EUROSUPER BS-98 me çmim prej 83 denarë për një litër, ndërsa dizeli me çmim prej 80,5 denarë për një litër. Mbetet i njëjtë edhe çmimi i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri – 80 denarë për një litër. 

MARKETING