Nesër pa energji elektrike një pjesë e komunave Gjorçe Petrov dhe Saraj

Nesër pa energji elektrike një pjesë e komunave Gjorçe Petrov dhe Saraj

 Për shkaqe teknike në rrjetin elektro-shpërndarës, nesër pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve në komunat Gjorqe Petrov dhe Saraj.

“Nga ora 05:00 deri në ora 07:00, pa energji elektrike do të jetë një pjesë e fshatit Vollkovë të Komunës Gjorçe Petrov dhe fshatrat Kondovë, Sillare e Poshtme dhe Epërme, Graçan, Radushë, Dvorcë, Kopanicë, Rashçe, Bojanë, Saraj, Glumovë, Gërçec, Shishovë, Arnaqi, Paniçarë dhe Raoviq në komunën e Sarajit, njoftojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Krizave të Qytetit të Shkupit.

Të hënën, më 11 shtator, pa rrymë do të jenë komunat Aerodrom, Gjorçe Petrov dhe Karposh.

“Nga ora 8:30 deri në ora 12:00, përdoruesit e rr. “Gjorgji Andreeviq Kun” në Komunën e Aeroportit, nga ora 08:30 deri në 12:30, përdoruesit nga një pjesë e lagjes Vollkovë, konkretisht rrugët nr. 22 dhe nr. 60. në Komunën Gjorçe Petrov, kurse nga ora 08:30 deri në ora 13:30, përdoruesit nga një pjesë e rr. Vanço Mickov në komunën e Karposhit, njoftoi QRMK e Qytetit të Shkupit.

Të martën, më 12 shtator, një pjesë e përdoruesve nga komunat Karposh dhe Ilinden do të mbeten pa energji elektrike.

” Nga ora 9:00 deri në ora 15:00 do të jenë pa energji elektrike përdoruesit nga pjesë të rrugëve “Moskovska”, “Londonska”, “Bruselska” dhe “Gavril Lesnovski” në komunën e Karposhit, ndërsa nga ora 10:00. deri në ora 13:00, shfrytëzuesit nga një pjesë e fshatit Marinë të komunës së Ilindenit, thuhet në njoftimin e QRMK të Qytetit të Shkupit. 

MARKETING