Nesër dhe pasnesër do të ketë spërkatje kundër mushkonjave në Shkup

Nesër dhe pasnesër do të ketë spërkatje kundër mushkonjave në Shkup

Në rajonin e Qytetit të Shkupit nesër dhe pasnesër në orët e hershme të mëngjesit do të bëhet dezinfektim me aeroplan kundër mushkonjave.

Nëse kushtet e motit nuk e lejojnë dezinfektimin, do të spërkatet të nesërmen, kur kushtet atmosferike janë të favorshme, në të njëjtën kohë.

Qyteti i Shkupit rikujton bletarët që me kohë të marrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif