Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga Maqedonia

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga Maqedonia

Komunikacioni në vend po zhvillohet pandërprerë dhe në rrugë të thata.

Lidhja Auto-Mot0 e Maqedonisë njofton se për shkak të punimeve në rrugë (asfaltim) më 12.04.2023 dhe 13.04.2023 do të jetë e mbyllur për komunikacion Njësia 5 (pjesa nga fshati Vevçan deri në Gradsko) prej orës 08:00 deri ora 18:00.

Komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të moderuar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM u rekomandojnë shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e automjeteve, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif