Në Tabanocë për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta

Në Tabanocë për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme. Intensiteti i rrugëve jashtë zonave urbane është mesatar.

Siç informon LAMM, në vendkalimin kufitar Tabanoc për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon respektim të shenjave të trafikut, veçanërisht në rrugët nëpër lugina dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif