Në Shkup sanksionohen 481 shoferë, 79 për vozitje të shpejtë

Në Shkup sanksionohen 481 shoferë, 79 për vozitje të shpejtë

Një total prej 481 masash u vendosën në territorin e qytetit të Skopje, duke përfshirë 79 sanksione, 29 masa ngarjeje pa lëvizje, 10 sanksione për veprat penale të bëra nga drejtuesit e motorëve.

21 Përdorimi i telefonit celular gjatë ngarjes, 24 sanksione për rripin e sigurisë, 22 masa për automjete teknikisht dhe të papërfaqësuar.

 

MARKETING