Në Shkup sanksionohen 170 vozitës, 35 nën ndikimin e alkoolit

Në Shkup sanksionohen 170 vozitës, 35 nën ndikimin e alkoolit

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (14.01.2023) ka vazhduar me kontrollet në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 170 masa, nga të cilat 31 sanksione për ngasje me shpejtësi të lejuar, 16 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 35 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, tri masa për automjete të paregjistruara.
Pesë sanksione janë vendosur për kalimin e një sinjali të mbyllur (semafori i kuq), pesë sanksione për një shofer fillestar.

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif