Në Shkup sanksionohen 142 shoferë

Në Shkup sanksionohen 142 shoferë

Dje, 29.03 kanë MPB ka kryer kontroll në komunikacion, gjithsej kanë shqiptuar 142 masa në territorin e qytetit të Shkupit, duke përfshirë 25 sanksione, 15 masa të drejtimit pa lëvizje, shtatë sanksione për të kaluar një sinjal të mbyllur – dritë e kuqe, gjashtë përdorime të telefonit celular gjatë drejtimit, tre sanksione të menaxhimit të alkoolit.

Kontrollet e trafikut vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut për të rritur sigurinë e trafikut dhe të kontribuojnë në rrugë më të besueshme.

MARKETING