Në RTVM dhe Beko edhe sot do të jepen dokumente

Në RTVM dhe Beko edhe sot do të jepen dokumente

Ministria e Punëve të Brendshme informon se edhe sot do të punojnë sportelet për dhënien e dokumenteve të gatshme në objektet në Beko dhe RTVM në Shkup.

Orari i punës, siç informon MPB, është prej orës 8 deri në orën 16.

MARKETING