Në pikën kufitare Tabanocë pritet rreth 40 minuta

Në pikën kufitare Tabanocë pritet rreth 40 minuta

Në pikën kufitare Tabanocë me Serbinë, pritja për hyrje dhe dalje është rreth 40 minuta, njofton LAMM. Në pikat e tjera kufitare nuk ka më ndalime.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata, ndërsa në akset jashtë qendrës së qytetit, intensiteti i qarkullimit është mesatar. Në qytetin e Tabanovcës për hyrje dhe dalje pritet 30-40 minuta, në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi. Rekomandohet rregullimi i shpejtësisë së lëvizjes, respektimi i sinjalistikës së vendosur në komunikacion dhe menaxhimi i kujdesshëm i mjeteve, sidomos në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçev, sipas informacioneve nga LAMM.

MARKETING