Në janar e gjithë energjia elektrike e shpenzuar nga prodhimi vendas

Në janar e gjithë energjia elektrike e shpenzuar nga prodhimi vendas

Vendi në janar të këtij viti, vendi ka shpenzuar  gjithsej 709.217 megavat orë energji elektrike, 33.294 milionë metër kub normal gaz natyror, 564.355 tonë qymyr dhe 105.213 tonë derivate të naftës.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, e gjithë energjia elektrike e shpenzuar është siguruar nga burimet vendase, ndërsa 99.8 për qind e qymyrit  të shpenzuar përdoret për prodhimin e energjisë elektrike. 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif