Në 24 orët e kaluara janë prodhuar 14.993 megavat orë elektrike energji

Në 24 orët e kaluara janë prodhuar 14.993 megavat orë elektrike energji

SHA EMV dje i prodhoi 14.993 megavat orë energji elektrike, me çka me energjinë e prodhuar vetë i plotësoi nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël, si dhe nevojat për furnizime shtesë për shkolla, industrinë ushqimore dhe subjekte të tjera jetike shtetërore, informojnë nga Qeveria.

Në termoelektranat, shtojnë nga atje, janë prodhuar 12.157, ndërsa në hidroelektranat dhe në Parkun e Erës Bogdanci janë prodhuar 2.836 megavat orë energji elektrike.

 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif