Në 24 orët e fundit janë prodhuar 12.143 MWh energji elektrike

Në 24 orët e fundit janë prodhuar 12.143 MWh energji elektrike

SHA EMV dje ka prodhuar 12.143 MWh energji elektrike, bëri të ditur Qeveria.

Energjia e prodhuar është destinuar për nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël, si dhe nevojat për furnizime shtesë për shkolla, industrinë ushqimore dhe subjekte të tjera vitale shtetërore.

Sipas Qeverisë,  në termoelektranat janë prodhuar 8.553 MWh, ndërsa në hidroelektranat dhe në Parkun e Erës Bogdanci janë prodhuar 3.590 MWh.

Në 24 orët e fundit përmes EMV Shitje  janë furnizuar 3.360 MWh energji elektrike.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif