Ndryshon çmimi i EUROSUPER BS-95

Ndryshon çmimi i EUROSUPER BS-95

Komisioni Rregullator për Energjetik (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht për 0,48%.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 rritet për 2,00 den/l. Çmimet e shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98, i EURODIZELIT (D- V), i VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (EL-1) dhe i Mazutit М-1 SU nuk ndryshojnë.

Nga data 23.3.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 85,00 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 85,50 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 76,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 75,00 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU do të shitet për 43,797 (denarë/kilogram).

MARKETING