Naim Bajrami: Tubimi në Tetovë do të mbahet më 6 Maj, nuk heqim dorë nga kjo datë!

Naim Bajrami: Tubimi në Tetovë do të mbahet më 6 Maj, nuk heqim dorë nga kjo datë!

Naim Bajrami nga Koalicioni Fronti Evropian tha e nuk heqin datë nga tubimi në Tetovë dhe ngelet ai më 6 Maj në sheshin Iliria në të njejtën orë 20:00 ka paralajmëruar edhe koalicioni VLEN.

“Sigurisht që do ta mbajmë, plani është që ta mbajmë.do ta mbajmë. Nëse nuk ndryshon diçka brenda kohës, por për arsye teknike mund të ndryshojë, jo për arsye tjera. Mendoj që plani është që ta mbajmë dhe ato që merren me organizime brenda Frontit Europian janë dakord që të mbahet me 6 maj në Tetovë, në sheshin Iliria”, theksoi Bajrami.

MARKETING