MPB: Votimi në përgjithësi po zhvillohet qetë dhe pa probleme, nuk janë regjistruar shkelje të rendit dhe qetësisë publike

MPB: Votimi në përgjithësi po zhvillohet qetë dhe pa probleme, nuk janë regjistruar shkelje të rendit dhe qetësisë publike

Ministria e Punëve të Brendshme deri më tani nuk ka regjistruar shkelje më serioze të rendit dhe qetësisë publike gjatë votimit, i cili në përgjithësi po zhvillohet qetë dhe pa probleme, informoi zëdhënësi i MPB-së, Toni Angellovski.

“Nga hapja e vendvotimeve deri në orën 11 janë regjistruar dy paraqitje për stand të vendosur të një partie politike në afërsi të vendvotimit në Shuto Orizarë, si dhe për ngjitje të plaketave dhe shpërndarje të fletushkave në rajonin e Çairit në Shkup. Po ndërmerren masa për ndriçim të rasteve. Gjithashtu kemi paraqitje për agjitim në Tetovë, Shkup, Kumanovë fshatin Banicë, rajoni i Strumicës dhe Bogovinë, por pas masave të ndërmarra nga ana e nëpunësve policorë ato deri më tani nuk janë konfirmuar”, deklaroi Angellovski.

Ai u bëri thirrje qytetarëve dhe pjesëmarrësve në zgjedhje edhe në pjesën tjetër të votimit, të përmbahen nga incidentet. Dhe tha nëse ka çfarëdo lloj shkelje të procesit zgjedhor, qytetarët menjëherë ta nmjoftojnë policinë në numrat 192 dhe 112, apo të paraqesin në stacionin më të afërt policor.

MARKETING