MPB: Tetovari mashtrohet nga një grua, i premtoi dokumente bullgare në këmbim të parave

MPB: Tetovari mashtrohet nga një grua, i premtoi dokumente bullgare në këmbim të parave

Një 25-vjeçar nga Tetova ka denoncuar në policinë e Tetovës se ka rënë viktimë e mashtrimit nga një grua nga Koçani. Sipas të dhënave, i riu ka kontaktuar me gruan gjatë vitit 2022 dhe ka paguar një shumë monetare për të siguruar dokumente bullgare.

Megjithatë, derisa ka kaluar një kohë e konsiderueshme, ai ende nuk ka marrë dokumentet e premtuara dhe nuk i janë kthyer paratë e paguara. Ngjarja ka ndodhur në fshatin e tij, dhe ai ka vendosur të raportojë këtë rast në stacionin e policisë SPB-Tetovë më 22 janar në orën 12:00.
Autoritetet lokale po hetojnë ngjarjen, dhe sipas njoftimit të SPB-Tetovë, rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar. Hetimet më tej do të përcaktojnë përgjegjësinë e mundshme të gruas nga Koçani në lidhje me mashtrimin dhe mosplotësimin e premtimit të dhënë.

Ky incident ngritë shqetësime rreth sigurisë dhe integritetit të qytetarëve, duke rënduar theksin në nevojën për më shumë masat dhe ndërgjegjësim për të parandaluar rastet e tilla të mashtrimit dhe abuzimit.

MARKETING