“Mos më lër vetëm!”, vajza e ngecur nën rrënoja flet me ekipin e shpëtimit në Turqi: Kam ftohtë! (VIDEO)

“Mos më lër vetëm!”, vajza e ngecur nën rrënoja flet me ekipin e shpëtimit në Turqi: Kam ftohtë! (VIDEO)

Pamjet një vajze të ngecur nën rrënoja në Turqi ka bërë xhiron e botës.
Në video shihet vajza e cila kërkon ndihmë, ndërkohë dëgjohen të ara të fëmijëve të tjerë.

“Kam ftohtë”, i thotë vajza ekipit të shpëtimit.
“I lëviz dot këmbët?”, i thotë ai.
“Shumë vështirë”, thotë vajza që ka dhe vëllain.
“Mos më lër vetëm”, i thotë vajza.
“Do të shpëtojmë”, thotë ekipi.