Mjegull me dukshmëri deri 50 metra në Kodër të Diellit

Mjegull me dukshmëri deri 50 metra në Kodër të Diellit

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të lagështa. Reshje të dobëta të borës dhe mjegull me dukshmëri deri 50 metra ka në Kodër të Diellit, informojnë nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM).

Intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, përveç kryerjes së formaliteteve doganore.

MARKETING