Mickoski: Me sukses kemi konsoliduar 61 deputetë

Mickoski: Me sukses kemi konsoliduar 61 deputetë

Përveç 58 deputetëve të koalicionit, kemi konsoliduar saktësisht 61 deputetë, deklaroi sot kryetari i VMRO-DPMNE-së dhe mandatar i ardhshëm Hristijan Mickoski.

Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve para mbylljes së Samitit “Maqedonia 2025”, Mickoski informoi se bisedimet me “VLEN” po shkojnë në drejtimin e duhur.

“Me sukses po konsolidojmë 61 deputetë, nuk mund të them detaje”, tha Mickoski.

MARKETING