Mexhiti: Askush nuk dëshiron bashkëpunim me BDI, VLEN favorit për të formuar Qeverinë

Mexhiti: Askush nuk dëshiron bashkëpunim me BDI, VLEN favorit për të formuar Qeverinë

Izet Mexhiti nga VLEN, në një konferencë për shtyp ka deklaruar se asnjë parti politike nuk e dëshiron bashkëpunimin me BDI-në. Mexhiti më tej tha se të gjitha kombinimet për formimin e qeverisë së re shkojnë në favor të VLEN-it.

“Ka më shumë kombinime dhe të gjitha kombinimet shkojnë në favor të VLEN-it dhe asnjë kombinim nuk shkon në favor të BDI-së, sepse asnjë tabor politik nuk e dëshiron BDI-në”, tha Mexhiti.

MARKETING