Me 1000 denarë ka dashur t’i korruptojë policët, kallëzim penal për 50 vjeçarin nga Llaskarca komuna e Sarajit

Me 1000 denarë ka dashur t’i korruptojë policët, kallëzim penal për 50 vjeçarin nga Llaskarca komuna e Sarajit

Njësiti për Kriminalitet Ekonomik dhe Kompjuterik pranë SPB Shkup parashtroi kallëzim penal kundër A.S. (50) nga f. Llaskarcë, komuna Saraj, për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “dhënie të ryshfetit” sipas nenit 358 të Kodit Penal.
Më datën 01.08.2023, pasi nëpunësit policorë kanë konstatuar kundërvajtje në trafik dhe e kanë informuar se do të përpilohet urdhërpagesë kundërvajtëse, i denoncuari ka nxjerrur dhe në sediljen e bashkëudhëtarit të automjetit zyrtar të policisë ka hedhur 1000 denarë për të mos e përpiluar urdhërpagesën kundërvajtëse. /SHENJA/

MARKETING