Mariçiq: Të fokusohemi te reformat dhe ndryshimet kushtetuese

Mariçiq: Të fokusohemi te reformat dhe ndryshimet kushtetuese

Zëvednëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq u shpreh në muajt e ardhshëm vendi duhet të fokusohet në zbatimin e reformave dhe ndryshimet kushtetuese.

“Periudhën e ardhshme na pret transformim intesiv, reforma në administratë, ndryhsimet kushtetuse dhe procesi i skriningut”, tha Mariçiq.

Ai tha se ka mjaftueshëm kohë dhe hapësira për të përfunduar me sukses ndryhsimet kushtetuese dhe vendi të mos ketë sërish veto.

 

 

MARKETING