LSDM: Të rrezikshme janë njoftimet e VMRO-së për bllokimin e rrugës evropiane të vendit

LSDM: Të rrezikshme janë njoftimet e VMRO-së për bllokimin e rrugës evropiane të vendit

Bllokada e vendit tonë nga njëra anë dhe përçarjet e brendshme nga ana tjetër do të shkaktojnë dëme të mëdha për të ardhmen e vendit.

Ky është rreziku kryesor i ardhjes në pushtet të DPMNE-së dhe regjimit të ri”, njofton LSDM.

Nga partia me qëndrimin “Qytetarët që do të dalin në zgjedhje më 8 maj duhet të kenë parasysh se e ardhmja e vendit është në rrezik serioz”.

“Nëse partia e djathtë fiton një pushtet të tillë, ne mund të përballemi me fundin e perspektivës sonë evropiane, fundin e medias së pavarur dhe fundin e shpresës për drejtësi dhe drejtësi, ndërkohë që tensionet në vend do të rriten. Dihet mirë se si duket sundimi i regjimit. Prandaj nevojitet mobilizimi i të gjitha forcave demokratike, përparimtare, pjesëmarrja masive në 8 maj. Vota për LSDM-në dhe Koalicionin është votë për një të ardhme perspektive”, thonë nga LSDM.

MARKETING