LSDM: Paga minimale në mars mbi 20 mijë denarë, pensionet rriten për 16 për qind

LSDM: Paga minimale në mars mbi 20 mijë denarë, pensionet rriten për 16 për qind

LSDM-ja me anë të një komunikate ka njoftuar se pagat dhe pensionet po rrite.

 “Norma e inflacionit është në rënie për tre muaj rresht. Tendenca në rënie vazhdon dhe gjatë vitit norma e inflacionit do të jetë njëshifrore. Pagat dhe pensionet po rriten. Sipas metodologjisë së miratuar, paga minimale në mars do të rritet në mbi 20.000 denarë, ndërsa pensionet për një vit do të kenë rritje prej 16 për qind”, thonë nga LSDM.