Llukarevska thotë se nuk ka asnjë dallim në fjalimet e Mickoskit me Gruevskin

Llukarevska thotë se nuk ka asnjë dallim në fjalimet e Mickoskit me Gruevskin

Deputetja e LSDM-së, Sanja Llukarevska gjatë fjalimit të saj kushtuar qeverisë së re, vuri në dukje dy ekspozime te ish kryeministrit Nikolla Gruevski në vitin 2006 dhe mandatarit të tanishëm Hristijan Mickoski.
“Pothuajse gjithçka është e njejtë, vetëm ai nuk është. Shqetësojnë disa premtime në programin e propozuar, si shembull rishqyrtimi dhe racionalizimi i vendosjes së organeve shtetërore me mundësinë për bashkimin dhe shfuqizimin e disa organeve të caktuar, nëse riorganizimi i ri i votuar pas mesnate në procedurë të shkurtuar e kishit të nevojshëm për reformë e cila do të jetë edhe një pastrim i duhur”, tha Llukarevska, raporton SHENJA.

MARKETING