Liga e Parë, Struga Trim Lum sot përballet me Voska Sport

Liga e Parë, Struga Trim Lum sot përballet me Voska Sport

Struga Trim Lum dhe Voska Sport do të përballen sot ndërmjet veti për ndeshjen e xhiros së katërt në Ligën e Parë të Maqedonisë së Veriut.

Kjo ndeshje duhej të zhvillohet me 20 gusht, por e njejta u shty për shkak të paraqitjeve të Strugës në garat eliminatore të Europës.

Ndeshja ndërmjet Voska Sport dhe Struga Trim Lum do të zhvillohet sot në Ohër, duke nisur nga ora 15:00.

MARKETING