Liderët e Frontit Europian nënshkruajnë Deklaratë të përbashkët në mbështetje të programit të kandidatit për President Bujar Osmani

Liderët e Frontit Europian nënshkruajnë Deklaratë të përbashkët në mbështetje të programit të kandidatit për President Bujar Osmani

Bujar Osmani kandidat për president të RMV-së sot prezentoi programin e tij.
Të pranishëm ishin të gjithë liderët e Frontin Europian, të cilët u shprehën se përkrahin programin e tij dhe e shohin si gjithëpërfshirëse për të gjithë komunitetet dhe vizionere për te ardhmen e vendit.
Ndryshe lideri i BDI-së Ali Ahmeti e cilësoi si kandidatur më cilësore këtë të Bujar Osmanit, siç potencoi ai nga ajo qka ka përcjellur deri më tani.

MARKETING