Kuzeska: Zgjedhjet ishin fer dhe demokratike, qytetarët treguan pjekuri

Kuzeska: Zgjedhjet ishin fer dhe demokratike, qytetarët treguan pjekuri

Zëdhënësja e LSDM-së, Bogdanka Kuzeska, në konferencë për shtyp tha se vlerësimi i partisë është se zgjedhjet ishin të fer dhe demokratike.

 

“Sot ishte një ditë e qetë e zgjedhjeve dhe e suksesshme. Zgjedhjet ishin fer dhe demokratike. Ka pasur disa parregullsi, por ato janë të parëndësishme për këtë proces zgjedhor. E drejta e votës dhe vendimi i lirë janë më të rëndësishmet. Falë qytetarëve që votuan për Stevo Pendarovskin dhe vullneti i qytetarëve do të vendosë se në cilën rrugë do të shkojmë. Presim rezultatet fillestare”, u shpreh Kuzeska.

MARKETING