Kuvendi i miratoi ndryshimet në Kodin Zgjedhor dhe plotësimet në Ligjin për ndërtimin e autostradës Kërçovë – Ohër

Kuvendi i miratoi ndryshimet në Kodin Zgjedhor dhe plotësimet në Ligjin për ndërtimin e autostradës Kërçovë – Ohër

Kuvendi sot në kuadër të seancës së 150-të e miratoi Ligjin për plotësimin e Ligjit për realizimin e projekteve infrastrukturore për ndërtimin e aksit rrugor Miladinovci – Shtip dhe aksin rrugor  Kërçovë – Ohër.

Deputetët i dhanë “dritë të gjelbër” edhe Ligjit për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Buxhete, si dhe  të Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor.

Të gjitha ligjet janë miratuar pa debat dhe me procedurë të shkurtuar.

MARKETING