Kurti nuk zbrapset: Policia s’lëvizë derisa jashtë komunave ka grupe kriminale

Kurti nuk zbrapset: Policia s’lëvizë derisa jashtë komunave ka grupe kriminale

Kryeministri i vendit, Albin Kurti është duke vazhduar diskutimet në Kuvendin e Kosovës lidhur me zhvillimet e fundit në veri.

Kryeministri para deputetëve tha se nuk mund të largohet Policia e Kosovës nga veriu, derisa ka banda kriminale jashtë komunave në Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan.

“Sa i përket komunave të veri të Kosovës, Policia e Republikës së Kosovës është në ndërtesat e komunës për shkak se jashtë ka banda kriminale, unë jam për një situatë normale, ku edhe nëpër komunat në veri nuk ka më shumë policë së komunat tjera, por ka punë që të arrihet ajo”, tha ndër tjera ai.
Kryeministri tha se ekstremistët kriminel po gjenden në veri dhe se e vetmja zgjidhje është të largohen ata ose të arrestohen.

Seanca është duke vazhduar, ndërsa kryeministri Albin Kurti ka dalë nga salla pas përfundimit të fjalimit.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif