KSHZ: Deri ora 13:00 dalja në zgjedhjet presidenciale është 26.35%

KSHZ: Deri ora 13:00 dalja në zgjedhjet presidenciale është 26.35%

Kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski njofton se dalja në zgjedhjet presidenciale deri ora 13:00 është 26.35%.

Ai tha se në përgjithësi procesi zgjedhor në përgjithësi është duke u zhvilluar pa pengesa.

Jehona më të madhe ka në Komunën e Novaci me 42,87%, ndërsa më pak ka në Komunën e Vrapçishtit 10.18%.

Ai tha se në KSHZ kanë arritur 140 kundërshtime prej të cilëve 16 janë pranuar, 8 janë refuzuar si të parregullta dhe 9 refuzuar, ndërsa pjesa tjetër është në përpunim.

MARKETING