Kryeministri ukrainas e uroi marrjen e kryesimit të vendit tonë me OSBE-në

Kryeministri ukrainas e uroi marrjen e kryesimit të vendit tonë me OSBE-në

Kryeministri ukrainas Denis Shmihal dërgoi urime për fillimin e kryesimit të Maqedonisë së Veriut me Organizatën për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) nga 1 janari i vitit 2023.

“Maqedonia e mori kryesimin me OSBE-në për vitin 2023. Urime për kryeministrin Dimitar Kovaçevski! Konsiderojmë për bashkëpunim të vazhdueshëm me OSBE-në, koordinim të mëtejmë dhe mbështetje për Ukrainën”, ka shkruar Shmihal në Twitter.

MARKETING