Kovaçevski sonte takon partnerët e koalicionit, do të flitet për hyrjen e ASH-së në Qeveri

Kovaçevski sonte takon partnerët e koalicionit, do të flitet për hyrjen e ASH-së në Qeveri

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, sonte në orën 20:00 në Klubin e deputetëve do të mbajë takim me liderët e partnerëve të koalicionit të LSDM-së, kanë konfirmuar për MIA-n, një pjesë e partive, pjesë e koalicionit.
Kovaçevski, sot në një deklaratë për mediat tha se ka biseduar dhe se sot do të bisedojë me një pjesë të mirë të partnerëve të koalicionit, në lidhje me siç tha ai, funksionimin e temave që janë të rëndësishme për funksionimin e Qeverisë, dhe në interes të qytetarëve.
“Po ashtu, kemi biseduar me partinë Alternativa, gjegjësisht me kryetarin e saj, kemi takime të rregullta, por nuk kemi biseduar për detaje për hyrjen e partnerit të ri në Qeveri, sepse detaje të tilla nuk janë biseduar me partnerin e ri potencial. Këtë ua konfirmoi edhe presidenti i Aleancës, se ne jemi parti politike, përfshirë edhe ASH-në, që jemi për vazhdimin e rrugës evropiane të shtetit, por në lidhje për bisedime konkrete për detaje programore dhe kadrovike nuk kemi biseduar”, tha Kovaçevski, përcjell SHENJA.