Kovaçevski e takon Vuçiqin, i uron suksese në bisedimet e sotme në Ohër

Kovaçevski e takon Vuçiqin, i uron suksese në bisedimet e sotme në Ohër

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovacevski, ka pritur në takim presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, të cilit i ka uruar bisedime të suksesshme sot në Ohër.

“Mirëpritje e ngrohtë në Ohër për presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq Në takimin dypalësh që patëm sot në mëngjes, mbi të gjitha i urova atij bisedime të suksesshme, të rëndësishme për stabilitetin rajonal, ruajtjen e paqes dhe rrugën që të çon drejt një të ardhmeje të begatë, jo vetëm për Serbisë dhe Kosovës, por për të gjithë rajonin”, ka shkruar Kovacevski në Facebook.