‘Kopru’ organizoi punim të kaligrafisë Ebru në SOS Fashtin e fëmijëve

‘Kopru’ organizoi punim të kaligrafisë Ebru në SOS Fashtin e fëmijëve

Me 3 Prill 2023, organizata ‘Kopru’ me qendër Shkup, organizoi punim kaligrafisë dhe artit ebru në SOS Fashtin e fëmijëve.

Punëtoritë të kaligrafisë, të cilat filluan me moton “Së bashku jemi më të fortë”, me mbështetjen e Shoqatës Köprü, u organizua edhe në SOS Fashti i fëmijëve.

Pas prezantimit dhe shpjegimit rreth artit të kaligrafisë dhe ebru, pjesëmarrësit e punëtorisë patën mundësinë të bëjnë punimet e tyre në art.

Të pranishmit, të cilët u shprehën se u njohën për herë të parë me këto degë të artit, shprehën kënaqësinë e tyre.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif