Koce Trajanovski zgjedhet u.d. drejtor i Ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore

Koce Trajanovski zgjedhet u.d. drejtor i Ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore

 Ish-kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski është emëruar ushtrues detyre pasi që Këshilli i ri drejtues e shkarkoi drejtorin e deritanishë, Ejup Rrustemi.

Trajanovski ishte zgjedhur kryetar i Qytetit të Shkupit në vitin 2009 dhe këtë funksion e kreu deri në vitin 2017 kur funksionin e të parit të Qytetit e mori Petre Shilegov. Trajanovski e kreu funksionin e kryetarit të Komunës së Gazi Babës deri në vitin 2005.

Drejtori i deritanishëm i NPRRSH Rrustemi në këtë funksion ishte prej vitit 2020.

MARKETING